Hopp til hovedinnhold

Spesialproduksjon

Vi begrenser oss ikke til produktene du finner under produktfanen på denne nettsiden. Vi er i stand til å lage det aller meste som involverer metall

Vi har gjennom flere tiår tatt på oss mange spennende spesialoppdrag for designere, interiørarkitekter, landskapsarkitekter og privatpersoner som har ønsket noe spesielt.

Vi klarer å lage det aller meste, og går du med en idé er du velkommen til å ta kontakt med oss. Dette kan eksempelvis være spisebord, sofabord, speil, hyller, overskap til kjøkken, frittstående skap, vegglamper, sidebord, baderomsinnredninger, smijernsskulpturer, utsmykninger - eller noe helt annet!

Vi har også ressurser til å kombinere stål med andre materialer som f.eks. treverk, travertin, marmor og glass, slik at du får et fiks ferdig produkt.

Spesialdesignet baderomsinnredning

"Uro" - lysekrone designet av Arne & Carlos

Spesiallaget omramming til peis

Vegglysestake Dyre Vaa, designet av Holedesign

Lysestake i messing - designet av Holedesign

Liten baderomsinnredning for privatkunde

Spesiallaget bryllupsportal

Egendesignet sofabord

Garderobeløsning fra Myhre Smie

Spesiallaget garderobe

Garderobe og speil på mål

Detaljbilde av hylle i glass og stål

Vi lager altså ikke bare smijernsdører, trapper, tradisjonelle smijernsprodukter, gjerder, rekkverk og porter. Hos oss har du også mulighet til å få laget noe helt unikt og skreddersydd. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.